Toptalent dat het Fellaini moeilijk moet maken, legt toekomst in de handen van Manchester United

11 oktober 2016 14:42

Marouane Fellaini verzeilde na een goed seizoensbegin op de bank bij Manchester United. José Mourinho gaf de voorbije weken de voorkeur aan het duo Pogba-Herrera, en er klopt op Old Trafford nog een andere (defensieve) middenvelder op de deur van het eerste elftal.

De Nederlander Timothy Fosu-Mensah staat te boek als een groot talent. De amper 18-jarige middenvelder, die ook als centrale verdediger en rechtsachter uit de voeten kan, stak reeds vorig seizoen de neus aan het venster.

Louis van Gaal liet zijn jonge landgenoot minuten maken en Fosu-Mensah verscheen in de Premier League zelfs al twee keer aan de aftrap. Toen was het al duidelijk dat de voormalige jeugdspeler van AVV Zeeburgia en Ajax heel wat in zijn mars heeft.

Een extra concurrent voor Fellaini

De stevige defensieve middenvelder ligt nog tot de zomer van 2017 onder contract, maar daar zou nu verandering in komen. Manchester United zat de voorbije weken meermaals rond de tafel met Fosu-Mensah en uit de gesprekken die toen plaatsvonden, zal zo goed als zeker een contractverlenging voortvloeien.

Volgens ESPN zal Fosu-Mensah zijn krabbel zetten onder een overeenkomst die hem de komende vier seizoenen aan The Mancunians bindt. En dan is het aan de getalenteerde Nederlander om zich door te zetten in het elftal van Mourinho. Een extra concurrent voor Fellaini, dat staat vast.

Premier League \\ Manchester United \\ België
 
 
 
Reacties.