Divock Origi scoort zijn eerste van het seizoen voor Liverpool: "Heerlijk gevoel"

26 november 2016 21:49

Divock Origi heeft nog eens kunnen scoren voor Liverpool. Na de blessure van Coutinho mocht de Belg al na een halfuur invallen. Een kwartier voor het einde bracht Origi The Reds op voorsprong met zijn eerste doelpunt van het seizoen.

Voor Divock Origi was het een hele opluchting. De aanvaller mocht de afgelopen zes wedstrijden in de Premier League nooit langer dan vijf minuten invallen en had dus nooit de tijd om iets te forceren. Nadat Philippe Coutinho na een half uur het veld geblesseerd moest verlaten, kreeg Origi nog eens een échte kans.

En die kans liet de Belgische aanvaller niet liggen. Na 75 minuten zette Origi de 1-0 op het scorebord. De wedstrijd werd uiteindelijk met 2-0 gewonnen door Liverpool nadat Milner nog een penalty omzette in de extra tijd. En Origi? Die was maar al te blij met zijn doelpunt. "Dat gevoel..." liet hij op Twitter weten.