Club Brugge herfstkampioen én de rest van het nationale voetbal

11 december 2016 10:46

Het nationale voetbal is opnieuw meer dan losgebarsten in het vrouwenvoetbal. Op het veld van eer werden weer leuke resultaten bij elkaar gevoetbald.

WS Woluwe won van Egem met 3-2 en is de nieuwe leider door het puntenverlies van Gent (0-0 tegen Saint-Ghislain). De Buffalo's hebben wel nog een wedstrijd tegoed, dus kunnen er nog op en over. Onderaan doet Egem een slechte zaak, want door de winst van Anderlecht zijn zij nu laatste in de stand.

Club Brugge won zakelijk en makkelijk van het nummer 4 in de stand, Sinaai. De 3-0 was meteen voldoende om halfweg het kampioenschap de fiere leider te zijn en te blijven. Melsele blijft op drie punten, want het won van Cercle Brugge met ook al 3-0.

En in tweede nationale B blijft KV Mechelen de weg naar de top viseren, na een nieuwe overwinning in Zonhoven (2-5). Wuustwezel klopte Standard C met 4-1 en blijft leider, Sterrebeek wordt (voorlopig) tweede op vier punten. OH Leuven zag zijn wedstrijd uitgesteld worden door interlandverplichtingen met de U16.

{INSERT_MATCHDAY}

Redactie

 
 
Reacties.