Sensatie in de maak? Anderlechtse 'man van 10 miljoen' zou wel eens véél vroeger kunnen vertrekken dan aanvankelijk gedacht

02 januari 2017 10:31

Anderlecht pakte deze zomer uit met een recordtransfer van maar liefst 10 miljoen euro. De Brusselaars geloofden vol in Nicolae Stanciu en zijn doorverkoop in de toekomst.

Die zou wel eens sneller kunnen volgen dan gedacht. Het Roemeense Sport meldt dat Southampton achter Stanciu zit. Een transfer zou wel pas in de zomer van 2017 aan de orde zijn. Anderlecht zal zijn spelmaker nu immers niet laten vertrekken.

De clubs uit de Premier League deinzen er uiteraard niet voor terug om enkele miljoenen op tafel leggen. Southampton mikt overigens niet alleen op Stanciu. Ook Marouane Fellaini prijkt op het lijstje van The Saints. Een transfer van Big Fella lijkt eveneens een zomerobjectief nadat José Mourinho al liet verstaan dat deze winter bij Man United wellicht niemand vertrekt.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Anderlecht \\ Manchester United \\ Everton \\ Southampton \\ West Ham Utd \\ Roemenië
 
 
Reacties.