FC België ... of is het Congo vanavond in de Afrika Cup?

16 januari 2017 15:36

Opmerkelijk: vanavond opent ook de Democratische Republiek Congo zijn Afrika Cup. De eerste tegenstander is dan Marokko. Maar er zit wel héél wat bekend volk bij dit land.

Met Nicaise Kudimbana staat de keeper van Antwerp alvast in doel bij Congo, maar er zijn nog veel meer Belgische links te trekken. Chancel Mbemba en Fabrice N'Sakala hebben een verleden bij Anderlecht, terwijl ook Dieumerci Mbokani bij verschillende Belgische clubs naam en faam maakte.

Nog in de selectie: Paul-José Mpoku en Neeskens Kebano, ook publiekslievelingen bij respectievelijk Standard en Charleroi die nu in het buitenland spelen, maar in België zeker nog niet vergeten zijn. En er zijn ook nog enkele spelers die zelfs nog bij de Belgische jeugd hebben gespeeld.

Jordan Botaka was nog een talentvolle speler bij Anderlecht, Beveren, Club Brugge en andere teams en ook Nederlands jeugdinternational, terwijl er met Jeremy Bokila een speler met een verleden bij Essevee speelt. Wat een weelde, benieuwd of ze daarmee ook Marokko kunnen kloppen.

Plaats live of pre-match weddenschappen en win jouw deel van €25.000 in cash. Tevens maak jij kans om je te kwalificeren voor één van de 10 plaatsen in onze €15.000 Live Betting Championship in Londen op zondag 5 maart.Daarnaast geven wij een €100 free bet weg aan alle spelers die in de top-100 van het leaderboard eindigen.
Stel je maar eens voor dat Congo wint? Via onze gratis bonus van 80 euro maak je dan meteen 300 euro én je krijgt er nog eens een bonusje bij - gratis en voor niets dankzij de verhoogde odds!

Redactie

Congo DR
 
 
Reacties.