Commotie rond Vanden Borre na Lommel-Cercle: "Hij was bij de rellen"

06 februari 2017 10:14

Er is weer commotie rond Anthony Vanden Borre. De gestopte voetballer zou vrijdag aanwezig geweest zijn op Lommel United-Cercle Brugge om zijn vriend Ilombé Mboyo aan te moedigen. Maar achteraf zou hij betrokken geweest zijn bij de rellen die ontstonden, zo beweren getuigen.

Vanden Borre ontkent alles, weet LDH. Volgens de krant maakt Vanden Borre zich niet druk om "valse geruchten". Maar een paar ooggetuigen reageren in Het Belang van Limburg. "Ik heb vriendelijk aan de groep gevraagd om te vertrekken om de situatie niet erger te maken", aldus één van de stewards. "Op een gegeven moment sloeg een van die mannen mijn hand weg tegen zijn eigen bril. Daarop haalde hij meteen uit, met zijn vuist sloeg hij vol op mijn gezicht."

Volgens één van de thuisfans was Vanden Borre daarbij. "Op een gegeven moment trok een van die kerels een mes en hij riep in het Frans dat ik maar moest komen als ik gestoken wilde worden. Ik heb die kerel kunnen wegduwen, Anthony Vanden Borre stond er vlak naast."

Vanden Borre zou wel zelf niets gedaan hebben. Er was heel wat commotie omdat de groep vrienden van Mboyo racistisch bejegend zou geweest zijn...

Redactie

2e klasse \\ Cercle Brugge \\ Lommel United
 
 
Reacties.