José Izquierdo gaat zijn Gouden Schoen overal showen en heeft het ook over zijn toekomst: "De beslissing om te blijven was moeilijk, maar..."

09 februari 2017 06:01

José Izquierdo zal na het winnen van de Gouden Schoen met een nog grotere smile dan voorheen door het leven gaan. En ook de mensen die de Colombiaanse vleugelaalvaller volgen via de sociale media zullen geweten hebben dat hij Sven Kums opvolgde.

Izquierdo deelt zijn doen en laten met de mensen die hem volgen via Instagram en Twitter. "Overal zullen jullie de Gouden Schoen zien opduiken", vertelde Izquierdo na zijn triomf. "Maak jullie dus maar klaar voor een resem foto's."

De Gouden Schoen verandert ook zijn status. Snakt hij naar een plaats bij de nationale ploeg en en transfer? "Of ik een plaats bij Colombia krijg zal de komende weken wel blijken. En een stap hogerop? Dat zal ook van Vincent (Mannaert, red.) afhangen."

Carlos Bacca gaf me tips om mijn toekomst uit te stippelen, die ga ik opvolgen - José Izquierdo

"Het was een moeilijke beslissing om te blijven, maar achteraf bekeken bleek dit de juiste. Onlangs dineerde ik nog samen met mijn landgenoot Carlos Bacca. Hij gaf me tips om mijn toekomst uit te stippelen. Die raad ga ik opvolgen", rondde Izquierdo af.

Diederik Geypen - Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Club Brugge \\ AC Milan \\ Bologna
 
 
Reacties.