'Lyonkillers' slaan weer toe: Gent-fans die skybox in Lyon op geniale wijze terugverdienden willen opnieuw stunten op Wembley!

14 februari 2017 19:45

U herinnert zich het sensationele verhaal van vorig seizoen nog wel. Twaalf Gent-fans huurden een skybox in Lyon af en beleefden de Champions League-avond van hun leven.

Door de terreurdreiging in Frankrijk mocht de Gentse aanhang de verplaatsing naar Lyon niet maken. En dus besloten de 'Lyonkillers' een loge ter waarde van 6.000 euro af te huren. Dat geld verdienden ze terug met een gokje op een zege van de Buffalo's, die er dankzij Kalifa Coulibaly ook kwam. (Lees HIER nog eens het volledige verhaal)

Nu wil dezelfde groep supporters voor een gelijkaardige stunt zorgen op Wembley. Initiatiefnemer David Torcque huurde voor de Europa League-return van 23 februari tegen Tottenham een skybox voor twaalf personen af. Verschillende fans die in november 2015 het delirium in Lyon meemaakten zullen ook nu van de partij zijn, net als Tomorrowland-DJ Stijn Neon.

U kan de komende dagen de avonturen van de Lyonkillers bij ons van nabij volgen. Zo zullen ze bij onze partner UNIBET een gokje uitbrengen op winst van de Buffalo's om hun loge terug te verdienen.

Jupiler Pro League \\ 2e amateurliga A \\ Premier League \\ KAA Gent \\ Tottenham \\ KM Torhout
 
 
 
Reacties.