Dario Van den Buijs heeft nog steeds een unieke band met deze Club Brugge-speler: "'Geffeliciteerd broeder ??', schreef hij"

09 maart 2017 12:10

Dario Van den Buijs scoorde vorige vrijdag tegen Telstar voor het eerst in zijn carrière twee keer in één wedstrijd. De centrumverdediger zet straffe cijfers (8 goals en 11 assists) neer bij FC Eindhoven en dat ziet men ook bij zijn ex-ploeg Club Brugge.

"Toen ik vrijdag na de wedstrijd mijn gsm aanzette, was het eerste bericht dat ik las eentje van Ruud Vormer", vertelt Van den Buijs aan Voetbalkrant.com. "'Gefeliciteerd broeder ??', schreef hij.

Nieuwe rechtsback

"Ruud is echt een topkerel, en van inborst een hele goeie jongen. Toen hij onlangs twee keer scoorde tegen Zulte Waregem, stuurde ik hem dat Club zijn nieuwe rechtsback gevonden heeft." (knipoog)

"Ik kwam bij Club Brugge heel goed met hem overeen. Net als met Davy De fauw (nu Zulte Waregem, red.). Dat zijn de twee jongens met wie ik nog het vaakst contact heb. Zij kennen vanwege hun verleden het Nederlandse voetbal ook goed. Dat schept een band."

Van den Buijs feliciteerde Vormer met zijn twee goals tegen Zulte Waregem

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Eindhoven \\ Zulte Waregem \\ Emmen
 
 
 
Reacties.