Spanning en suspens in de Super League na thriller tussen Standard en Gent

24 maart 2017 21:32

En plots is er weer spanning in de Super League als niemand het nog verwacht had. Standard leek 80 minuten lang de titel al virtueel op zak te hebben, maar plots keerde het nog helemaal.

Standard had de touwtjes stevig in handen in de Super League. Het telde met nog zes wedstrijden voor de boeg drie punten meer dan Gent en Anderlecht, die bovenien beiden al een wedstrijd meer speelden.

Een thuiszege tegen de Buffalo's zou dus betekenen dat de wedstrijd tegen Anderlecht zelfs verloren mocht gaan, dan nog zouden de Rouchettes meer dan waarschijnlijk de titel pakken.

Het zag er ook lange tijd goed uit. Na een evenwichtige eerste helft was het Wijnants die voor het verschil had gezorgd. Na de koffie kwamen de bezoeksters aandringen, maar lange tijd leverde dat niets op.

Tot tien minuten voor tijd Elke Van de Sompel de bordjes op gelijke hoogte hing. En nog was het niet gedaan, want in minuut 92 zorgde Dhont zelfs nog voor de drie punten. Als Anderlecht morgen wint in Heist, dan staan de drie leiders plots opnieuw samen op kop. Standard heeft wel nog alles in eigen handen.

Redactie

Standard de Liège \\ KAA Gent Ladies
 
 
Reacties.