Trekt aanvaller die al 28 keer scoorde voor de derde maal naar het 'fantastische' AA Gent? "Dat zou raar zijn, maar in voetbal kan alles"

27 maart 2017 14:28

Tom Boere kent op z'n 24ste zijn beste seizoen ooit en dan groeit vanzelfsprekend de interesse. Maar wat is de ex-aanvaller van AA Gent die al 28 keer scoorde in 31 matchen volgend seizoen van plan?

Boere komt momenteel uit voor de Nederlandse tweedeklasser FC Oss. Die club lichtte onlangs de optie in de overeenkomst, waardoor de centrumspits tot medio 2018 onder contract ligt.

Toch lonkt na dit knalseizoen een nieuwe sprong voorwaarts. "Ik heb altijd gezegd dat ik ambitieus ben en een stap vooruit wil zetten. Of een terugkeer naar België tot de mogelijkheden behoort? Ik sta open voor alles", aldus Boere.

Ik heb altijd gezegd dat ik ambitieus ben en een stap vooruit wil zetten - Tom Boere

"Een derde keer naar de Buffalo's? Dat zou raar zijn, maar in het voetbal kan natuurlijk alles. Gent is een fantastische club. De komende maanden wil ik het seizoen goed afsluiten bij Oss, en dan zien we wel."

Enkele dagen geleden sprak Boere bij Voetbalkrant.com over het jaar van de doorbraak en waarom het destijds fout liep bij AA Gent. (Dat leest u HIER)

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ FC Oss
 
 
Reacties.