Géén eten voor match door wanbetaling: Broos twijfelt of hij verder kan met 'onprofessioneel' Kameroen. "Ik was gegeneerd"

30 maart 2017 08:27

Hugo Broos zorgde met een jong en onervaren Kameroen voor een regelrechte stunt door de Afrika Cup te winnen, maar enkele maanden later zit er een haar in de boter.

Kameroen speelde in Brussel immers een oefeninterland tegen Guinee. De Ontembare Leeuwen verloren die met 1-2 en de reden daarvoor was niet al te ver te zoeken. Voor de wedstrijd stond er in het hotel immers geen maaltijd klaar.

Gesprek met bondsvoorzitter

"Ik grapte nog tegen mijn teammanager dat we waarschijnlijk de rekening niet betaald hadden", aldus Broos in Het Nieuwsblad. "Een paar minuten later bleek dat gewoon waar te zijn. Ik was echt gegeneerd."

"Ik had gehoopt dat de zege in de Afrika Cup wat zou veranderen, maar we zijn snel hervallen in onze organisatorische problemen. Ik wil niet graag vertrekken, maar als er geen garanties komen, dan weet ik niet of ik kan doorgaan." Vandaag zit hij samen met de bondsvoorzitter om het gebrek aan professionaliteit aan te kaarten.

Kameroen
 
 
 
Reacties.