Bico betaalde ex-speler niet, WS Brussel geschorst

30 maart 2017 15:06

De KBVB heeft WS Brussel ervan op de hoogte gebracht dat ze dit weekend geschorst worden van alle sportactiviteiten. De club is zijn belofte om ex-speler Mike Vanhamel te betalen niet nagekomen.

Vanhamel, die vorig seizoen officieus kampioen speelde met WS Brussel, is tegenwoordig actief bij Lierse, maar wacht nog steeds op een aanzienlijk bedrag van WS Brussel. De zaak is bekend bij de KBVB en John Bico had normaal gezien het geld voor maandagavond op zijn rekening moeten storten.

Dat is echter niet gebeurd en de voetbalbond kon niet anders dan WS Brussel ervan op de hoogte te stellen dat ze komend weekend geschorst zijn. De wedstrijd tegen Patro Eisden Maasmechelen gaat normaal gezien dus niet door.

Aanzienlijk bedrag

Enkele weken geleden was er hetzelfde geval met Aurélien Joachim die nog steeds niet betaald werd. Bij Vanhamel gaat het over twee maanden loon, een aantal winstpremies, vakantiegeld en interesten. Bico probeerde het nog te regelen achter de rug van de KBVB, maar daar ging de speler niet mee akkoord.

Johan Walckiers

WS Bruxelles
 
 
Reacties.