'Spaans voetbal davert op grondvesten: Messi op weg naar Europese topclub, Ronaldo ook weg voor recordbedrag'

01 april 2017 09:16

De transfermarkt is nog lang niet open, maar het gonst nu al van de geruchten. En ook over Lionel Messi én Cristiano Ronaldo. Beiden staan namelijk op de uittocht.

De geruchten rondom beide wereldsterren zijn er natuurlijk al een tijdje, maar ze zwengelen ook steeds meer aan. Zeker omtrent Cristiano Ronaldo is de Portugese pers stilaan zeker: hij gaat Real Madrid verlaten.

CR7 heeft in Europa ongeveer alles gewonnen wat gewonnen kon worden én flink wat records te pakken. Op zijn leeftijd - hij werd dit voorjaar 32 - lijkt een stap naar China dan ook in de lijn der verwachtingen te liggen. Met de transfer zou meer dan 120 miljoen euro gemoeid zijn én Ronaldo zou (uiteraard) veruit de best betaalde speler ter wereld worden.

Lionel Messi dan? Als we Don Balon mogen geloven zal ook hij de Spaanse voetbalvelden verlaten. Manchester City wil er hem erg graag bij, terwijl de Argentijn een nieuwe samenwerking met Pep Guardiola zeker niet zou weigeren. Messi ligt nog een jaartje onder contract, maar verlengde die verbintenis voorlopig niet.

Primera Division \\ Champions League \\ Barcelona \\ Real Madrid \\ Espanyol Barcelona
 
 
 
Reacties.