Antwerp gaat onderuit in oefenmatch tegen Moeskroen

05 april 2017 20:21

Voor Antwerp is het seizoen al afgelopen, maar The Great Old bereidt zich al volop voor op volgend seizoen. Woensdag ontving het Moeskroen op de Bosuil voor een oefenwedstrijd.

De bus van Moeskroen was redelijk laat aangekomen, waardoor de match tien minuten later begon. Maar het waren wel de bezoekers die op voorsprong kwamen, want na een goed kwartier kon Matulevicius overhoeks binnenschieten. 0-1 was ook de ruststand.

In de tweede helft gebeurde net hetzelfde, toen er een scherpe voorzet kwam van Moeskroen en Kabasele aan de tweede paal kon binnenwerken. De aansluitingstreffer volgde wel nog in minuut 70. Biset kon doelman Delac afleiden op een corner en Lallemand tikte binnen. De 2-2 hing nog in de lucht maar kwam er niet meer. Eindstand: 1-2.​

ANTWERP: Jezina, Dom (68’ Daeseleire), Duplus, Koné, Vansteenkiste (46’ Buyl), N’Diaye (46’ Biset), Haroun (46’ Dequevy), Corryn, Camus (68’ Limbombe), Hairemans (76’ Binst), Owusu (46’ Lallemand).