Super Mario doet het opnieuw, Pocognoli knalt Brighton naar de leidersplaats

07 april 2017 23:04

Op vrijdagavond kregen we de zege van OHL en het zinderende gelijkspel tussen KV Oostende en Zulte Waregem. Maar ook in Europa werd gevoetbald.

In Frankrijk moest Nice absoluut winnen op bezoek bij Lille om toch nog een waterkansje op de titel te behouden. Het zag er al na een kwartier niet goed uit na een goal van Amadou, maar Mario Balotelli loste het op met twee doelpunten. Nice komt tot één punt van leider Monaco, maar heeft twee wedstrijden meer gespeeld.

La Liga had ook een wedstrijd op het programma, tussen de vijfde en de zesde in de stand nog wel. Villarreal klopte al bij al makkelijke Athletic met 3-1 en vergroot de voorsprong tot vier punten. In Duitsland hielden middenmoters Frankfurt en Bremen het op een gelijkspel.

Brighton opnieuw naar de kop

In Engeland was Pocognoli van goudwaarde voor Brighton & Hove Albion. De Belgische verdediger maakte met een doelpunt het verschil. Brighton springt zo over Newcastle naar de leiding in de Engelse tweede klasse.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Bundesliga \\ Ligue 1 \\ Primera Division \\ Nederlandse Eredivisie \\ Excelsior \\ Sparta Rotterdam \\ Nice \\ Lille OSC \\ Werder Bremen \\ Athletic de Bilbao \\ Villarreal \\ Eintracht Frankfurt \\ Brighton \\ QPR
 
 
 
Reacties.