Jongste paars-witte transfer verrast over Standard-coach Jankovic: "Ik heb mijn transfer naar Anderlecht deels aan hem te danken"

11 april 2017 16:36

Anderlecht probeerde in de zomer Nicolas Lombaerts tevergeefs naar België te halen. En dus schakelden de Brusselaars in de laatste uren van de mercato over op plan B.

Dat werd Uros Spajic. Een Servische verdediger die Anderlecht aanvankelijk huurde van de Franse eersteklasser Toulouse, maar enkele weken geleden vastlegde tot medio 2021.

"Ik heb mijn transfer naar Anderlecht deels aan Aleksandar Jankovic te danken", vertelt Spajic in Sport/Voetbalmagazine. "Het bestuur heeft bij hem informatie ingewonnen over mij en dat heeft de overgang zeker bevorderd."

Goede trainer en doodeerlijke mens

Jankovic stond toen nog niet aan het roer van Standard natuurlijk. Dan had hij mogelijk wel iets anders verkondigd? "Dat had ik hem niet kwalijk genomen. (lacht) Neen, zo zit Jankovic niet in elkaar. Hij gunde mij die transfer naar Anderlecht."

"Hij is een goede trainer en een doodeerlijke mens. Hopelijk gaat het hem goed af in play-off 2." Standard startte zijn nacompetitie met een magere 1 op 6.

Redactie

Ligue 1 \\ Anderlecht \\ Standard \\ Toulouse
 
 
Reacties.