BREAKING: Rode Duivels hebben hun stadion beet voor oefenpartij tegen Tsjechië

12 april 2017 19:52

Roberto Martinez zocht nog een sparringpartner in aanloop naar het WK-kwalificatieduel tegen Estland van begin juni. De keuze viel uiteindelijk op Tsjechië. Het stadion van die wedstrijd is ondertussen ook bekend.

Roemenië en Chili waren ook kandidaat om begin juni naar Brussel af te zakken voor een oefenpot tegen de Rode Duivels, maar uiteindelijk viel de keuze van de KBVB op Tsjechië. De Tsjechen vragen geen geld voor een match op maandag 5 juni in Brussel, enkel het verblijf moet betaald worden. Deze week wordt het akkoord ondertekend.

Over het stadion was nog een en ander onduidelijk, maar ondertussen is het stadion voor het treffen begin juni gevonden. En er is uiteindelijk toch voor het Koning Boudewijnstadion gekozen. Dat kwam onze redactie te weten.

Er was sprake van mogelijk uitwijken naar een ander (kleiner) stadion, maar de hype rond de Rode Duivels sloeg de voorbije maanden opnieuw in alle hevigheid aan en dus krijgen de Duivels mogelijk ook het Koning Boudewijnstadion helemaal uitverkocht.

Manuel Gonzalez

België \\ China \\ Tsjechië
 
 
Reacties.