Het van kwaad naar erger: fans Sunderland maken teleurstellende Januzaj met de grond gelijk

13 april 2017 18:08

De carrière van Adnan Januzaj zit duidelijk in het slop. Het ooit zó geprezen talent van Manchester United komt dit seizoen op uitleenbasis uit voor Sunderland, maar ook daar slaagt hij er niet in om de draad opnieuw op te pikken.

Bij Manchester United kon Januzaj zich de voorbije jaren niet bepaald meer op het voorplan knokken, terwijl een uitleenbeurt van een half seizoen aan Borussia Dortmund geen soelaas bracht. Dit seizoen speelt Januzaj bij Sunderland, maar ook bij de rode lantaarn uit de Premier League loopt het voor geen meter.

In die mate zelfs dat het van kwaad naar erger gaat voor onze 22-jarige landgenoot. In een poll van Sunderland Echo gaven meer dan 52 procent van de Sunderland-supporters Januzaj een… 1 (!) op 10 voor zijn seizoen bij The Black Cats.

Slechts 14 procent geeft Januzaj 5 (of meer) op 10

Slechts enkele fans geloven nog in Januzaj. In totaal gaf 14 procent van de mensen die deelnam aan de poll de Belg een 5 (of meer) op 10 voor het huidige seizoen. Best wel pijnlijk voor de jongeman die enkele jaren geleden als een komeet naar omhoog schoot bij het Manchester United van David Moyes. Sindsdien ging het echter bergaf met de carrière van Januzaj.

Zomertransfer?

Januzaj kwam dit seizoen 24 keer in actie bij Sunderland en was goed voor één doelpunt. De kans is groot dat Manchester United de winger komende zomer verkoopt. Enkele clubs uit de Ligue 1 zouden Januzaj al op het oog hebben. Daar lees je meer over in dit stuk.

Redactie

Premier League \\ Europa League \\ Manchester United \\ Sunderland
 
 
Reacties.