Berchem Sport rekent op supporters voor de titelmatch

16 april 2017 15:20

Berchem Sport speelt volgende zondag op het veld van Duffel wellicht een kampioenenmatch. Om de spelers naar de titel te helpen, worden de supporters opgeroepen om massaal met de trein naar Duffel af te zakken.

Björn Schildermans is de initiatiefnemer: "We spreken af om 11u30 aan het station van Berchem. Om 11u53 nemen we daar de trein die om 12u08 in Duffel aankomt. Dat is misschien vroeg, ik weet het, maar we willen absoluut voor de spelers ter plaatse zijn, zodat we hen een gepaste ontvangst kunnen bezorgen. En geef toe, anders zou je thuis toch maar je nagels zitten opvreten. Terugkeren doen we wel met de bus. Stel dat zondag de beslissing zou vallen, dan wil je toch vooral je trein niet missen. En op zondag is dat er maar één per uur."

Wie zondag meewil met de trein, moet wel vooraf inschrijven én betalen (15 euro op rekeningnummer BE04 9796 1977 4431 met de mededeling “trein + bus”). Gelieve ook een bevestigingsmail te sturen naar bjornschildermans@hotmail.com. Als u niet met de trein wil gaan, kan u ook mee met één van de supportersbussen.

Redactie

2e amateurliga B \\ Berchem Sport
 
 
Reacties.