Thierry Henry fileert zijn ex-club: "Waarom zouden topspelers nog komen?"

18 april 2017 10:16

Thierry Henry lijdt aan hartpijn als hij zijn geliefde Arsenal bezig ziet. De club moet zelfs vechten voor Europa League-voetbal en de fans willen Arsène Wenger bezig. Tien jaar lang gaf de assistent-bondscoach zijn zaligheid voor de Londense club, maar hij ziet ze nu stilaan wegkwijnen.

"Het doet mij enorm veel pijn om het te moeten zeggen als fan van Arsenal, maar mijn ex-ploeg is geen aantrekkelijke bestemming meer voor de topspelers. Waarom zouden prominente spelers die een hoofdrol kunnen vertolken in de Premier League en de ploeg naar een hoger niveau kunnen tillen naar het Emirates komen?", schrijft hij in The Sun.

In tegenstelling tot de andere topteams, waar elk seizoen de topspelers neerstrijken. "Het weerhield N'Golo Kante er niet van om te tekenen op Stamford Bridge en ook Zlatan Ibrahimovic trok naar Manchester United. Kante was het grootste target op de transfermarkt afgelopen zomer en koos er toch voor om naar Chelsea te trekken, terwijl ook Arsenal hem wilde inlijven."

Dringend nood aan titels

"Het team moet dringend weer prijzen pakken en titels winnen. De beste spelers van de wereld willen in de Europese topcompetities hun kunnen tonen, maar dat volstaat voor de club niet om de kwaliteit aan te trekken waar het zo koortsachtig naar op zoek is. Er is dringend nood aan prijzen als lokmiddel."

Premier League \\ Arsenal \\ Middlesbrough
 
 
 
Reacties.