Speler uit play-off 1 vol lof voor land- en ploeggenoot: "Verdient die volgende stap én zou bij nationale ploeg niet misstaan"

20 april 2017 16:47

Danish Dynamite troef bij Zulte Waregem, met liefst vier spelers in de kern - waarvan er drie regelmatig hun speelminuten meepikken. Eentje steekt er echter bovenuit en dat hebben de anderen ook wel in de smiezen.

Lukas Lerager is aan een geweldig seizoen bezig. Deze winter kwamen Franse clubs al aankloppen met een bod van om en bij de 3 miljoen euro, deze zomer zou daar mogelijk nog eens een extra inspanning kunnen bijkomen.

En dan is de Deen simpelweg vertrokken bij Essevee, toch? "Hij verdient die volgende stap zeker en vast", klinkt het bij ploegmaat en landgenoot Henrik Dalsgaard. "Hij is bijzonder sterk bezig en zal na het seizoen moeten kijken waar hij heen kan. Maar hij kan hogerop, dat is zeker."

Meer zelfs: "Hij zou ook een aanwinst zijn voor de nationale ploeg, want hij is er zeker goed genoeg voor. Maar op zijn plaats is er wel enorm veel concurrentie, daarom dat het er nog niet van gekomen is."

Toegegeven: het middenveld van Denemarken is wel erg goed gestoffeerd, met Wass en Sisto (Celta de Vigo), Schöne (Ajax), Eriksen (Tottenham) en Delaney (Werder Bremen) naast vice-kapitein Kvist in de selectie.

Manuel Gonzalez

Europa League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ Zulte Waregem \\ Manchester United \\ KV Oostende \\ Denemarken
 
 
Reacties.