Top bij Standard, flop bij Club Brugge, nu opnieuw aan de oppervlakte: "Terugkeren naar België? Graag!"

20 april 2017 08:08

In de zomer van 2015 streek oude bekende Sinan Bolat neer bij Club Brugge. Een uitleenbeurt aan blauw-zwart die geen succes bleek. Het ging een tijdje bergaf, maar nu is hij opnieuw goed bezig.

De 28-jarige Bolat is vanaf januari bezig met het doel van de Portugese eersteklasser Futebol Clube de Arouca te verdedigen. Daar vergaat het hem veel beter dan bij Nacional Madeira.

De Belg met Turkse roots die zijn beste periode bij Standard kende, doet er lekker veel matchritme op en lijkt zich zo opnieuw op te werken naar de top. Hij ligt nog tot medio 2018 onder contract bij Porto, maar wil niet opnieuw uitgeleend worden.

Een definitieve transfer dringt zich dan ook op. En daarbij wil Bolat niets uitsluiten. Ook een terugkeer naar België niet. "Arouca wil me graag houden, maar er zijn ook aanbiedingen vanuit Turkije en België", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

"Een terugkeer naar België? Graag. Ik wil terug naar mijn familie en als er een bod binnenkomt vanuit België, zal ik zeker twee keer nadenken."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Standard \\ Nacional \\ Arouca
 
 
Reacties.