Doelman vertrekt met weemoed na drie jaar bij Antwerp: "Dat smaakt zuur"

28 april 2017 10:53

De promotie naar de Jupiler Pro League zorgt ervoor dat sommige spelers noodgedwongen moeten vertrekken bij Royal Antwerp FC. Doelman Jordy Huysmans zocht met zijn verhuis naar Berchem Sport al andere oorden op.

Huysmans keepte van 2014 tot 2017 voor de Great Old. Dat hij niet mocht blijven, is een persoonlijke teleurstelling. "Het smaakt ietwat zuur dat ik al die tijd nooit echt mijn stempel heb kunnen drukken", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Al zijn verschillende kuit-en knieblessures er mede verantwoordelijk voor dat ik nauwelijks aan de bak kwam."

Starten als tweede goalie

De gewezen doelman van Westerlo en KRC Genk gaat nu bij Berchem Sport op amateurniveau aan de slag. "Dit seizoen mocht ik bij Antwerp als vierde doelman vooral naast het veld vieren, maar het wordt tijd om als doelman wat meer op het veld te presteren en succes te boeken."

"Berchem biedt mij die kans. In principe start ik als tweede doelman na Bruno Appels, maar ik zal tijdens de voorbereiding evenveel speelkansen krijgen om te tonen dat ook ik die plaats onder de lat waard ben."

Redactie

2e klasse \\ 2e amateurliga B \\ Antwerp \\ Berchem Sport
 
 
Reacties.