Ex-ploegmaat Hazard bekend: "Ik heb Eden een klap verkocht omdat hij negatief sprak over de kleedkamer"

28 april 2017 16:55

Met zijn huidige status denken we niet dat iemand het nog zou doen, maar als tiener bij OSC Lille werd Eden Hazard soms wel eens op zijn plaats gezet, hardhandig zelfs. Zo geeft Nicolas Plestan aan dat hij hem zelfs eens een klap verkocht.

Hazard is inmiddels een wereldster geworden, maar als kleine jongen was hij blijkbaar een betweter, als we Plestan mogen geloven. "Hazard trainde toen met zowel het eerste elftal als de beloften. Hij zou de jongens van het eerste elftal altijd bekritiseren wanneer hij met de beloften meetrainde", vertelde hij aan SFR Sport.

"Op een dag besloot hij mij de hand te schudden. Ik vroeg hem: 'Waarom schud je mij de hand als je mij achter mijn rug om belachelijk maakt?' Hij reageerde onverschillig, waarna ik hem een klap heb verkocht. Ik ben er niet trots op, maar ik heb er ook geen spijt van. Het hoort bij het leven in een voetbalkleedkamer. Op dat moment leverde Hazard een negatieve bijdrage aan de sfeer in de kleedkamer."

Goeie jongen waar ik bewondering voor had voor de rest - Nicolas Plestan

En dat was niet de eerste keer. "Hij had al eerder een akkefietje met een andere teamgenoot. Hij is echter altijd hard blijven werken. Buiten deze akkefietjes om, welke je zou kunnen toeschrijven aan zijn leeftijd, was Hazard een goede jongen waar ik veel bewondering voor had."

Redactie

Premier League \\ Ligue 1 \\ Chelsea \\ Lille OSC \\ Montpellier
 
 
Reacties.