Matige passage in België, maar... 'Opmerkelijke en uiterst gevoelige transfer in de maak voor Victor Valdes'

11 mei 2017 14:20

Victor Valdés versiert in de herfst van zijn carrière mogelijk nog een opmerkelijke en uiterst gevoelige transfer. De doelman die niet zo lang geleden nog bij Standard tussen de palen stond, verkast binnenkort mogelijk naar een Engelse topclub.

Volgens ESPN wil Manchester City de doelman naar het Etihad Stadium halen. Pep Guardiola werkte tijdens zijn periode bij FC Barcelona nog samen met Valdés. Nu zou de trainer zijn landgenoot graag aan boord halen bij City.

Het spreekt voor zich dat Guardiola geen rol als eerste doelman ziet weggelegd voor de inmiddels 35-jarige goalie. Valdés zou zich moeten neerleggen bij een rol als reservedoelman en klaar staan wanneer dat nodig is.

Plezier teruggevonden bij Middlesbrough

Hoe dan ook blijft het opmerkelijk. Valdés, die tijndes zijn periode bij Standard maar een matige indruk naliet, lijkt niet meer dezelfde doelman als tijdens zijn succesvolle periode bij Barcelona.

Bij Middlesbrough vond Valdés dit seizoen wel het voetbalplezier terug. De Spanjaard stond er in de competitie 28 keer onder de lat, maar degradeerde wel met de club. Tijdens zijn carrière speelde Valdés achtereenvolgens voor FC Barcelona, Manchester United, Standard en Middlesbrough.

Premier League \\ Standard \\ Manchester City \\ Middlesbrough
 
 
 
Reacties.