Rotterdammer Boskamp viert de titel: "Het is gewoon werelds, ik heb mij de barste geamuseerd" (mét beelden)

14 mei 2017 20:55

Na achttien jaar is Feyenoord eindelijk nog een keer kampioen van Nederland geworden. Johan Boskamp, een bekende Feyenoord-supporter, was ook aanwezig in de Kuip en kon zijn geluk niet op.

"Als je zo lang moet wachten... Achttien jaar geleden en dan ook nog tot de laatste competitiewedstrijd. Binnen tien minuten stonden we met 2-0 voor, toen hadden ze beter kunnen affluitten," vertelde Bossie aan FOX Sports. "Op een bepaalde manier leef je zo met die gasten en de hele club mee. En op een bepaald moment ga je toch denken: het zal niet weer naar de klote gaan, toch?"

"Het is gewoon werelds, ik heb mij de barste geamuseerd. Het was de wedstrijd van Kuyt, hij schiet er drie in. En de eerste was fantastisch, moet ik zeggen," zei Boskamp nog. "Ik ga nu naar René (Van der Gijp, nvdr.) en dan gaan we een beetje feest vieren. Ha, ik ga niet naar huis," lachte de Nederlander.

Na het interview had Johan Boskamp het overigens erg lastig om weg te rijden van het stadion, zoals je in het filpje hieronder kan zien:

Nederlandse Eredivisie \\ Feyenoord \\ Heracles
 
 
 
Reacties.