'Donnarumma wil snel naar de Premier League', deze drie Engelse topclubs wrijven zich al in de handen

15 mei 2017 14:39

Gianluigi Donnarumma is nog steeds maar 18 jaar oud, maar de doelman maakte de voorbije seizoenen al heel wat indruk bij zijn club AC Milan. Donnarumma staats bij steeds meer Europese topclubs op het verlanglijstje en een transfer naar het buitenland lijkt in de maak.

Als we de laatste geruchten mogen geloven, zou Donnarumma aan zijn vrienden laten weten hebben dat hij graag naar Engeland wil. Aan het einde van volgend seizoen loopt het contract van de doelman af bij Milan. Als De Rossoneri er niet uit geraken met hun toptalent, moeten ze hem wel verkopen om nog wat geld te vangen.

Chelsea, Manchester United en Manchester City

Tijdens de voorbije seizoenen werd Donnarumma al met verschillende Engelse topclubs in verband gebracht. Vooral Chelsea, Manchester United en Manchester City zouden tuk zijn op de gedoodverfde opvolger van Gianluigi Buffon. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Ondanks zijn jeugdige leeftijd staat Donnarumma al sinds het begin van vorig seizoen onder de lat bij AC Milan. De Italiaanse sluitpost maakte al meermaals indruk en kenners voorspellen hem dan ook een grote toekomst. In de Serie A of elders? Dat zal in de komende jaren moeten blijken.

Redactie

Premier League \\ Serie A \\ Manchester United \\ Manchester City \\ Chelsea \\ AC Milan
 
 
Reacties.