Engelse topclubs azen op toptalent Donnarumma, deze club ligt in polepositie

16 mei 2017 18:59

Het wordt mogelijk een belangrijke zomer voor Gianluigi Donnarumma (18). De piepjonge doelman van AC Milan staat op het verlanglijstje van verschillende Engelse topclubs en een transfer lijkt dan ook in de maak.

Eerder deze week kon u hier nog lezen dat Donnarumma graag snel naar de Premier League zou willen verhuizen. Aan interesse is er geen gebrek: Chelsea, Manchester United en Manchester City zouden een oogje hebben op de Italiaan.

Volgens The Daily Mail ligt er één van die drie Engelse clubs duidelijk in polepositie: Manchester City. De club waar ook de Belgen Vincent Kompany en Kevin De Bruyne aan de slag zijn, zou graag snel werk willen maken van de komst van Donnarumma.

35 miljoen euro

Pep Guardiola zou graag een nieuwe doelman willen, omdat de van FC Barcelona overgekomen Claudio Bravo niet kan overtuigen en de aan Torino verhuurde Joe Hart geen toekomst meer heeft bij in het Etihad Stadium.

Manchester City zou van plan zijn om een bod van 30 miljoen pond, omgerekend net geen 35 miljoen euro, neer te leggen bij AC Milan. Of dat genoeg is om Donnarumma binnen te hengelen, zal nog moeten blijken.

Redactie

Premier League \\ Serie A \\ Manchester United \\ Manchester City \\ Chelsea \\ AC Milan \\ Italië
 
 
Reacties.