Rode Duivel betrokken bij vechtpartij en deelt schop uit: "Lafheid heeft een naam"

24 mei 2017 07:12

Jason Denayer raakt zondagochtend betrokken in een vechtpartij na een nachtje stappen in Brussel. De Rode Duivel wilde in zijn auto gaan zitten, maar moest op zijn stappen terugkeren toen hij een man zijn beste vriend zag aftuigen.

Toen Denayer de man bovenop zijn vriend slagen zag uitdelen, reageerde Denayer en deelde een trap uit. Die feiten werden via de sociale media razendsnel verspreid. Op Facebook was er dit te lezen: "Lafheid heeft een gezicht en in dit geval ook een naam.

"Deze ondoordachte voetbalspeler heeft met zijn vrienden één van mijn jongere broers aangevallen en hem zwaar gewond. Een professionele voetballer, die met de volste kracht van zijn trap iemand in het gezicht trapt. Nog ernstiger is dat toen de jonge heer onbewust op de grond lag, hij een reeks slagen werd toegediend door de voetbalster en zijn vrienden", is te lezen in Het Nieuwsblad.

Mijn vriend was in gevaar

Denayer ontkende de feiten niet in een persbericht, maar benadrukt dat hij enkel terugkeerde om zijn vriend te helpen. "Natuurlijk heb ik spijt dat ik bij die vechtpartij betrokken was. Het was een conflict dat niet eens het mijne was. Ik was op weg naar mijn auto, toen ik plots een vriend hoorde schreeuwen op straat."

"Ik liep snel terug en zag hoe een man bovenop mijn vriend zat. Hij sloeg hem hard, ik zag dat mijn vriend in gevaar was dus moest ik wel tussenbeide komen. Het was een impulsieve beslissing die ik natuurlijk betreur."

Redactie

Premier League \\ Sunderland
 
 
Reacties.