Niet op het wedstrijdblad? 'Rollercoaster voor Kums, die nu al zijn transfer aan het afronden is' - Versprak Verschueren zich al op Twitter?

28 mei 2017 21:27

Sven Kums werd deze week gecharmeerd door Anderlecht, maar ook zijn ex-club AA Gent wilde hem erg graag terug. En plots gaat het allemaal wel héél erg snel.

Update: het ziet er naar uit dat de deal met Anderlecht in kannen en kruiken is. Sterke man Michel Verschueren heeft via twitter de middenvelder alvast officieel welkom geheten.

Het was zeker geen gemakkelijke keuze voor Sven Kums, kiezen tussen Anderlecht (zijn jeugdclub) en AA Gent (zijn ex-club waarmee hij kampioen werd). Toch gaf hij gisteren aan dat Anderlecht zijn voorkeur wegdroeg.

Ondertussen gaat het volgens Het Nieuwsblad plots wel allemaal heel erg snel. Udinese speelde zondagavond zijn laatste wedstrijd van het seizoen bij Internazionale, maar in Milaan geen spoor van de gewezen Gouden Schoen.

Die zou al in België zijn om zijn transfer af te ronden en in overleg met de club uit Udine hebben besloten niet meer te moeten spelen. Anderlecht mag zich dus in de handen wrijven - of komt er nog een vreemde twist?

Redactie

Serie A \\ Anderlecht \\ KAA Gent \\ Inter Milaan \\ Udinese
 
 
Reacties.