Haller en co. nemen zoete wraak op Krul

28 mei 2017 15:37

In Nederland is de beslissende wedstrijd voor het laatste Europese ticket op een echte thriller uitgedraaid. Utrecht zette de 3-0 achterstand uit de heenmatch recht én haalde het in de penalty's.

Een rode kaart voor Luckassen bracht AZ helemaal in de problemen bij een 2-0 stand. De jongens uit Alkmaar zagen daarna Kerk de 3-0 maken en wanneer Haller mocht aanleggen vanop de stip in de 96e minuut, zag het er helemaal slecht uit voor Krul en co.

Maar Krul zette dat nog recht door een stuk toneel om ú tegen te zeggen op te voeren. Dat kan u hier nogmaals bekijken. Ook in de verlengingen kon Krul z'n team rechthouden en de strafschoppenserie moest beslissen.

Onze landgenoot Wuytens deed zijn job voor AZ, maar twee anderen misten. Onder meer Haller scoorde deze keer wel aan de overkant en Nacer Barazite zorgde voor dolblije supporters.