Waanzin - Anderlecht wil wel héél ver gaan voor Sven Kums, die verrast: "Paars-wit wilde me toen al"

29 mei 2017 08:55

"Het loon is ongeveer gelijk, dus voor het geld kies ik zeker niet voor Anderlecht", aldus Sven Kums. "Voor het geld zou ik wel naar Watford trekken." Maar paars-wit wil wel ver gaan voor de middenvelder, zoveel is duidelijk.

Sven Kums was gisteren al niet meer in Milaan, waar 'zijn' Udinese zijn laatste wedstrijd van het seizoen speelde tegen Internazionale. De Belgische middenvelder is al in België om zijn transfer (met Anderlecht) af te ronden.

De fans van Gent deden dit weekend nog een serieuze poging om Kums op andere gedachten te brengen, maar hun tweets lijken een gevecht tegen de bierkaai. Kums lijkt naar het WK te willen en weet dan ook wat hij wil.

Spelen bij Anderlecht is een jongensdroom

"De Champions League is wat dat betreft een mooi platform om me te laten zien aan de bondscoach", klinkt het in Het Nieuwsblad duidelijk. "Toen ik bij Zulte Waregem vertrok, wilde Anderlecht me ook al en koos ik voor Gent."

Het meerjarig contract - vijf jaar - was ook een belangrijk argument: "Ik ben 29, tel daar vijf jaar bij ... Het is een forse inspanning. Het respect en geloof dat ze in me hebben doet deugd. En spelen bij Anderlecht is een jongensdroom."

Redactie

Serie A \\ Anderlecht \\ KAA Gent \\ Zulte Waregem \\ Inter Milaan \\ Udinese
 
 
Reacties.