"Superblij dat Waasland-Beveren me ontsloeg" en "Ik heb om de dag ruzie met hem"

29 mei 2017 19:52

Waasland-Beveren ontsloeg al vroeg Stijn Vreven. Een beslissing die toen zwaar aankwam bij de trainer, maar nu kan hij hen enkel bedanken. Met NAC Breda kende hij een topseizoen, dat eindigde met de promotie naar de Eredivisie...

"Mijn ontslag is een geluk bij een ongeluk geweest", zei Vreven aan Sporza. "Nu ben ik superblij dat ze dat toen beslist hebben natuurlijk. Ik heb hier een kans gekregen bij zo'n mooie club en we hebben promotie afgedwongen. Ik heb gisteren niet aan Waasland-Beveren gedacht."

Onder hem scoorde Cyriel Dessers, ook afgeschreven in België, 29 goals. "Dessers heeft een fantastische kwaliteit: hij is een ongelooflijke goalgetter. Hij kan het met links, met rechts, met de kop en vanuit alle hoeken. Maar het is ook een jonge jongen met bepaalde flair over zich."

Je moet Dessers elke dag wakker houden

En dat moet Vreven soms temperen. "Je moet hem elke dag wakker houden. Ik zal eerlijk zijn: ik heb er om de dag ruzie mee. Je moet hem echt doen inzien dat als hij iets van zijn carrière wil maken, hij elke dag hard moet werken. Hij moet elke dag beter willen worden."

Redactie

NAC
 
 
Reacties.