Anderlecht kansloos in de strijd om 'Belgisch' goudhaantje: Arsenal in pole met 8 miljoen euro, Duitse subtopper heeft extra troef in handen

31 mei 2017 07:39

Henry Onyekuru was met zijn 22 goals op 19-jarige leeftijd misschien wel dé sensatie van dit Belgische voetbalseizoen. De aanvaller van Eupen is dan ook gegeerd wild, en een toekomst in België lijkt steeds minder waarschijnlijk.

Club Brugge liet zijn oog al vallen op Onyekuru en Anderlecht was sterk geïnteresseerd, de belangstelling van kapitaalkrachtigere clubs uit het buitenland kan de Belgische topteams wel eens de das om doen.

Het Duitse Bild meldt dat Schalke 04, dat eerder al bij het kransje potentiële clubs werd gerekend, vol voor de Nigeriaanse spits gaat. Ook andere clubs uit de Bundesliga willen de vinnige voorspeler binnenhalen.

Werkvergunning

De kans dat Onyekuru naar Duitsland trekt en niet naar Engeland is groter. Hoewel Arsenal en nog enkele andere ploegen 8 miljoen euro voor hem willen betalen, krijgt hij over het Kanaal niet meteen een werkvergunning. Een uitleenbeurt kan soelaas bieden.

Redactie

Bundesliga \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Eupen \\ Arsenal \\ FC Schalke 04
 
 
Reacties.