Tienen blijft niet bij pakken zitten en doet al minstens 12 transfers

02 juni 2017 15:43

De vrouwen van Tienen treden volgend seizoen niet langer aan in de Super League, maar wel nog steeds in eerste nationale. Om in die reeks goed gewapend te zijn, heeft de ploeg alvast 12 transfers gedaan.

Anke Boogaerts, Gwenda Peeters en LIen Renaers (Wezemaal), Rune Fioole en Ine Michaux (OHL), Marie Hidegh en Tiffany Mattei (Wolfsdonk), Stessy Vigano (Jodoigne), Bo Steegmans (Oplinter), Amber Ghyssens (Jongens Hoegaarden), Kriene Massart (Standard) en Tinne Keyaerts Tinne (VKM Sint-Truiden). Ziedaar de twaalf namen die volgend seizoen naar Tienen komen in eerste nationale.

Verder worden naast de De Keyzer, Eymael, Meyckens, Jonckers en Lycke - die in Tienen blijven - ook flink wat speelsters uit de provinciale ploeg naar de A-kern gehaald, zoals ze ook al deden aan het eind van vorig seizoen. Roland Freson en Wally Fioole worden de coaches van het A-team, binnen een vernieuwde structuur bij de EVA's.

Tienen werkt ook aan en met de jeugd. Het brengt volgend jaar naast een A-ploeg en twee provinciale teams ook nog een U16, U13, U11-ploeg tussen de lijnen, alsook de U7 en U10 die bij de jongens gaan spelen.

Redactie

Eva's Tienen
 
 
Reacties.