Genk gaat niet door met Boëtius, gegeerde smaakmaker uit 1B staat na verhoogd bod tot 1,4 miljoen euro wél een stap dichter bij de Luminus Arena

03 juni 2017 09:38

KRC Genk gaat zijn aanval richting volgend seizoen op twee posities versterken. Jean-Paul Boëtius (23) past niet langer in de plannen. Vrijdag besloten de Limburgers de optie in het contract niet te lichten.

De te hoge afkoopsom van 2,5 miljoen euro en de riant voorwaarden in het driejarig contract deden de Limburgers afhaken, meldt Het Nieuwsblad. Een spijtige zaak voor beide partijen, want de Nederlandse vleugelaanvaller kon wel bekoren in de Luminus Arena.

Verhoogd bod

Ondertussen gaat de zoektocht naar versterking verder. Manuel Benson, de winger van Lierse die al even aan Genk wordt gelinkt, staat een stap dichter bij een verhuis naar de mijnstad. Het Laatste Nieuws meldt dat de blauwhemden hun bod verhoogden van 1 naar 1,4 miljoen euro.

De Pallieters bekijken het voorstel, mogelijk volgt volgende week een doorbraak. Ook het Franse Dijon toont nog steeds interesse in de Belgische belofteninternational van 20.

Ligue 1 \\ KRC Genk \\ Lierse SK \\ Dijon
 
 
 
Reacties.