Sevilla, Everton, Liverpool, ... Teodorczyk reageert én geeft fans Anderlecht (beetje) hoop

07 juni 2017 21:28

Lukasz Teodorczyk werd afgelopen seizoen kampioen én topschutter met Anderlecht. Paars-wit lichtte de optie op de Poolse spits en kan hem voor veel geld proberen te slijten. Kanshebbers genoeg, maar de aanvaller zelf laat zich niet van de wijs brengen. Allerminst zelfs.

Sevilla toont al een tijdje interesse in Lukasz Teodorczyk, maar ook Liverpool én Everton zouden hem graag willen inlijven. Toch heeft er tot op heden nog een enkel team écht een bod binnengebracht op Neerpede.

Teodorczyk zelf? Die blijft er nog wel rustig onder in gesprek met het Poolse Sportowefakty. De aanvaller praat zelden met de pers - en al zeker in Polen - maar maakte nu dus een uitzondering. Ook over de interesse van verschillende teams in hem.

"Ik hoorde via mijn broer dat er op het internet stond dat Sevilla me wou. Nou, mooi en goed. Maar ik heb nog niets concreet gehoord en wacht dus af. Ik ga ook niet in kansberekening praten over hoe groot de kans is dat ik Anderlecht zal verlaten."

"Willen ze 20 miljoen euro voor mij? Dat is goed. We zien wel of er een ploeg op de proppen komt. En anders ga ik na het verlof gewoon terug naar Neerpede. Daar maak ik ook geen problemen van. We zullen wel zien."

Aernout Van Lindt

Premier League \\ La Liga \\ Anderlecht \\ Liverpool FC \\ Everton \\ Sevilla \\ Polen
 
 
Reacties.