OFFCIEEL: Allen in het spoor van Dario Van den Buijs: Club Brugge laat opnieuw beloftevolle tiener (tijdelijk) vertrekken

09 juni 2017 18:40

Alle ogen bij Club Brugge waren vrijdag gericht op Ivan Leko. De Kroaat volgt bij blauw-zwart Michel Preud'homme op. In de vooravond volgde ook transfernieuws vanop Jan Breydel.

Club bereikte met FC Eindhoven een akkoord over een uitleenbeurt van Jellert Van Landschoot. De 19-jarige middenvelder gaat net als aanvaller Dennis Van Vaerenbergh (18) een jaar rijpen in de Nederlandse tweede klasse.

Van Landschoot voetbalt al sedert 2004 voor de jeugd van Club. Afgelopen seizoen mocht hij onder Michel Preud'homme meerdere keren meetrainen. Zo maakte hij ook de jongste winterstage mee. Zijn prestaties in de UEFA Youth League waren dit seizoen een enorme ervaring.

Geen definitief vertrek

De keuze voor FC Eindhoven is trouwens niet verrassend. De West-Vlamingen lieten enkele jaren geleden Dario Van den Buijs naar de club uit de Jupiler League, weliswaar definitief. Deze zomer verhuist de Lierenaar naar Heracles Almelo in de Eredivisie.

Nederlandse Eredivisie \\ Club Brugge \\ Eindhoven \\ Heracles
 
 
 
Reacties.