'Gegeerde middenvelder zegt zaterdag dat hij weg wil, FC Barcelona is er al de kippen bij en biedt een dag later 100 miljoen euro'

11 juni 2017 12:50

Gaat FC Barcelona deze zomer een grote vis aan de haak slaan? Een belangrijke ontwikkeling vorige week doet vermoeden van wel.

Het Franse L'Equipe pakte zondagvoormiddag uit met het bericht dat Marco Verratti aan het bestuur van Paris Saint-Germain te kennen heeft gegeven dat hij wil vertrekken. De Italiaanse middenvelder zat zaterdag met sportief directeur Antero Henrique rond de tafel om het nieuws kenbaar te maken.

Minstens 80 miljoen

Het nieuws is een belangrijke ontwikkeling in het transferdossier van de 24-jarige Verratti, die nog tot midden 2021 onder contract ligt in de Franse hoofdstad. De international, die al sedert 2012 voor PSG voetbalt, kost dan ook 80 miljoen euro.

FC Barcelona, de club die het felst aan de mouw van Verratti trekt, wil het ijzer smeden nu het heet is. Mediaset Premium laat weten dat Barcelona 100 miljoen n euro bood op de controleur. Barça hoopt zo andere gegadigden als Chelsea en Juventus voor te zijn. Hoe dan ook wordt de transfer van de sierlijke Italiaanse voetballer een van de hot topics van de zomermercato.

Redactie

La Liga \\ PSG \\ Barcelona \\ Italië
 
 
Reacties.