Bij Manchester United mag het ooit zo geprezen talent weg: 'Spaanse subtopper die Europa League speelt wil Januzaj, maar...'

12 juni 2017 16:19

Hoe ziet de nabije toekomst van Adnan Januzaj (22) eruit? De Belgische vleugelspeler ligt tot nader order nog steeds onder contract bij Manchester United, maar de Engelse recordkampioen zal een vertrek niet in de weg staan.

Januzaj speelde tijdens het voorbije seizoen op uitleenbasis bij Sunderland, maar met die club tuimelde onze landgenoot uit de Premier League. Een verlengd verblijft bij The Black Cats was niet echt aan de orde, een terugkeer naar Manchester United lijkt dat evenmin te zijn.

Real Sociedad

The Red Devils zijn bereid om mee te werken aan een vertrek van Januzaj en een transferprijs van om en bij de 10 miljoen euro in gedachten hebben. Volgens de Spaanse krant Marca is Real Sociedad geïnteresseerd in de aanvaller, maar zou het de huidige vraagprijs te hoog vinden.

Het blijft dan ook nog even afwachten waar de toekomst van Januzaj ligt. Momenteel lijken weinig clubs geneigd om zomaar 10 miljoen euro op tafel te leggen voor het gewezen jeugdproduct van Anderlecht.

Redactie

Premier League \\ La Liga \\ Europa League \\ Manchester United \\ Sunderland \\ Real Sociedad
 
 
Reacties.