Hapt Anderlecht, Club Brugge of Standard nu wél toe? Dieumerci Mbokani zou wel eens de speelbal van de zomermercato kunnen worden

12 juni 2017 10:10

Er gaat geen mercato voorbij zonder dat Dieumerci Mbokani aan een terugkeer naar de Jupiler Pro League wordt gelinkt. Dat zal deze zomer niet anders zijn.

Temeer omdat de 31-jarige Mbokani eind deze maand zijn contract bij Dynamo Kiev ziet aflopen. De Congolese aanvaller staat bijgevolg voor een nieuwe, misschien wel laatste uitdaging in zijn carrière.

Banden met België

Mbokani stak zijn liefde voor België nooit weg. De Gouden Schoen van 2012 is zijn band met Anderlecht altijd blijven behouden en liet enkele maanden geleden nog weten dat ook een transfer naar Club Brugge hem zou interesseren. De centrumspits is bovendien aan het bouwen in de rand rond Brussel en zakt nog regelmatig naar ons land af.

De Belgische topclubs zullen deze zomer ongetwijfeld hun licht nog eens opsteken bij de entourage van Mbokani. De oude bekende uit de Jupiler Pro League kende een moeilijk seizoen bij Hull City. In twaalf optredens in de Premier League kon hij de touwen niet doen trillen.

Redactie

Premier League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Standard \\ Dinamo Kiev \\ Hull City
 
 
Reacties.