'Entourage Januzaj heeft het duidelijk gehad met Manchester United en hakt belangrijke knoop door'

15 juni 2017 14:05

Ook volgend seizoen zal Adnan Januzaj (22) niet in het shirt van Manchester United te zien zijn. De Engelse topclub zal meewerken aan een vertrek van het ooit zo geprezen talent dat zich tijdens de jongste jaren niet écht wist door te zetten op het hoogste niveau.

Manchester United zou Januzaj het liefst van al verkopen met een terugkoopclausule. Stel dat onze landgenoot volgend seizoen of het seizoen erna plots ontploft, dan kunnen de Engelsen hem makkelijk terughalen.

Maar volgens Het Nieuwsblad ziet Januzaj zo’n constructie allesbehalve zitten. Volgens de krant is de familie van Januzaj ontgoocheld in de handelwijze van Manchester United en stuurt ze aan op een definitieve breuk met de Engelse recordkampioen. Van een terugkoopclausule mag volgens de entourage van onze landgenoot dan ook geen sprake zijn.

Heel wat interesse

Het heeft er dan ook veel van weg dat Januzaj nooit meer een shirt van Manchester United gaat aantrekken. Eerder deze week raakte al bekend dat Real Sociedad en AS Roma wel wat zien in Januzaj. Daar kan je hier meer over lezen.

Volgens Het Nieuwsblad zouden ook Olympique Lyon, AS Monaco, Olympique Marseille, AC Milan en Internazionale naar de 5-voudige Rode Duivel lonken. The Red Devils zouden een transfersom van 10 à 15 miljoen euro in gedachten hebben.

Redactie

Premier League \\ Ligue 1 \\ Serie A \\ La Liga \\ Europa League \\ Manchester United \\ Sunderland \\ Marseille \\ Monaco \\ Lyon \\ AC Milan \\ Inter Milaan \\ AS Roma \\ Real Sociedad
 
 
Reacties.