OFFICIEEL: Club Brugge heeft eerste grote naam beet

20 juni 2017 17:17

Vitesse Arnhem speelde een weergaloos seizoen in de Eredivisie én in de Beker van Nederland. Het leverde uiteindelijk ook Europees voetbal op. "Maar ik ga hopelijk Champions League spelen", is een middenvelder duidelijk.

UPDATE: Club Brugge heeft inmiddels bevestigd dat het een akkoord wist te bereiken met Nakamba voor een contract van vier seizoenen. Hij slaagde voor zijn medische en fysische testen en ondertekende een contract voor 4 jaar bij Blauw-Zwart.

Marvelous Nakamba was - samen met Ricky Van Wolfswinkel - een van de drijvende krachten achter de goede prestaties van Vitesse. Dat leverde hem ook de interesse op van verschillende teams. Onder meer Anderlecht had hem op de radar staan, al kwam er geen officieel bod. Van Holsbeeck is bovendien duidelijk dat Anderlecht Dendoncker wil houden.

Nakamba zelf gaf dinsdagmorgen echter prijs waar zijn toekomst ligt: bij Club Brugge. "Ik vertrek waarschijnlijk bij Vitesse en ga zo de Europa League missen, maar ik hoop bij Club Brugge te tekenen voor drie of vier jaar en zo Champions League te ambiëren", aldus de middenvelder tegenover The Chronicle - een krant uit Zimbabwe.

"Ik ga medische testen ondergaan op maandag en dinsdag bij Club Brugge, daarna hoop ik een contract te kunnen tekenen. Hopelijk is het tegen dinsdagnamiddag officieel dat ik van blauw-zwart ben."

Nakamba zou alvast een flinke versterking zijn voor het middenveld op Jan Breydel. Na Van Rhijn, Denswil, Vormer en Immers zakt er opnieuw een speler uit de Nederlandse competitie af naar Brugge.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Vitesse
 
 
Reacties.