Stef Peeters niet naar Belgische PO1-club ondanks wekenlange interesse: "De jongste weken hoorde ik helemaal niks meer"

23 juni 2017 09:18

Na Pieter Gerkens speelde Sint-Truiden met Stef Peeters ook zijn tweede sterkhouder van vorig seizoen kwijt. De sierlijke middenvelder tekende een contract bij de Franse eersteklasser Caen.

De transfer voor 1,35 miljoen euro naar Caen is opvallend. De 25-jarige middenvelder stond namelijk al enige tijd in de belangstelling van KV Oostende. "Ik was al een tijdje op de hoogte van de interesse van Oostende, maar de jongste weken hoorde ik helemaal niks meer", legt Peeters uit in Het Belang van Limburg. "Ik ging er vanuit dat ik gewoon zou starten bij STVV, maar maandag kreeg ik plots telefoon."

Financieel en sportief aantrekkelijk voorstel

Caen sprong in de dans, waarna Peeters niet lang twijfelde. "Het ging snel tussen de clubs, dus sprong ik donderdagochtend al om vijf uur in de wagen richting Frankrijk. Ik heb snel informatie ingewonnen over de club en ik was meteen voor deze overgang te vinden."

"Het voorstel was financieel en sportief aantrekkelijk. Wie wil niet voetballen tegen PSG en Monaco? Vorig seizoen zaten hier gemiddeld 17.000 supporters, het stade Michel-d'Ornano is prachtig."

Peeters kende een succesvol seizoen bij de Kanaries. Met twaalf beslissende passes kroonde hij zich tot Truiense assistkoning.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ STVV \\ KV Oostende \\ Caen \\ Zwevezele
 
 
Reacties.