Straffe plotwending in transfersoap rond Italiaans supertalent Donnarumma: beruchte zaakwaarnemer en Real Madrid kunnen kind van de rekening worden

24 juni 2017 22:33

Gianluigi Donnarumma staat tegen wil en dank in de transferspotlights. De toekomst van de nog steeds maar 18-jarige Italiaan is al weken het gespreksonderwerp in de Italiaanse media. Nu is een verrassende wending in de maak.

Mediaset Premium laat namelijk weten dat Donnarumma van plan is zijn beroemde zaakwaarnemer Mino Raiola te ontslaan. De beloftevolle goalie zou die beslissing overwegen na een goed gesprek met AC Milan-coach Vincenzo Montella en het bestuur van de club.

Charme-offensief

Donnarumma wordt aan Europese grootmachten als Real Madrid gelinkt en wilde vorige week niet ingaan op een contractverlenging bij de Rossoneri. Een charme-offensief van de club uit de Italiaanse modestad die de familie van Donnarumma bezocht, lijkt nu toch zijn effect te hebben.

Raiola reageerde furieus op die handelswijze, maar dreigt nu de boomerang in zijn gezicht terug te krijgen als aan de samenwerking een einde komt. Het bureau van de befaamde zaakwaarnemer hoopt de goalie die momenteel met Italië actief is op het EK U21 naar Spanje te transfereren.

Redactie

Serie A \\ Champions League \\ AC Milan \\ Real Madrid \\ Italië
 
 
Reacties.