Club Brugge haalt uit in oefenduel en Leko experimenteert

28 juni 2017 20:53

Club Brugge heeft zijn oefenmatch op het veld van Oudenaarde probleemloos gewonnen. Ivan Leko liet twee volledig verschillende elftallen opdraven en won met 0-6.

Oudenaarde probeerde met een stevig blok Club in de problemen te brengen, maar dat hielden ze maar een kwartier vol. Toen Limbombe een goeie voorzet afleverde, was Vossen er als de kippen bij. Tien minuten voor rust scoorde Vossen ook nog zijn tweede en nam Limbombe de derde met een afstandsschot voor zijn rekening.

Tijd om plaats te maken voor elf andere spelers en die deden zeker niet onder. Poulain kopte een vrije trap van Vormer binnen en de 19-jarige aanwinst Bonavonture Dennis deed ook zijn duit in het zakje na een goeie versnelling van Acolatse. En na handsspel zette Vormer vanop elf meter de eindstand op het bord.

1ste helft: Butelle, Palacios, Mechele, Denswil, De Bock, Simons, Vanlerberghe, Coopman, Vlietinck, Vossen, Limbombe

2de helft: Teunckens, Cools, Masovic, Poulain, Touba, Lynen, Vormer, Vanaken, Acolatse, Dennis & Berkoe