Standard zet wel héél hoog in: Rouches willen nieuw godenkind dat 3 miljoen euro kost voor de neus van Dortmund en Fiorentina wegkapen

28 juni 2017 07:37

Standard speurt volop naar een vervanger voor Ishak Belfodil, en pakt het deze keer anders aan. Geen routinier met al wat strepen op de teller. Wel met een gegeerd rastalent in Europa.

Dinsdag streek het Poolse toptalent Dawid Kownacki neer op Sclessin, dat meldt Het Laatste Nieuws. De 20-jarige aanvaller kwam er de club bezoeken. Vorige week was de goalgetter met de U21 van Polen nog actief op het EK.

Kownacki is een goudhaantje en gegeerd door onder meer Borussia Dortmund en Fiorentina. De spits van Lech Poznan wordt niet voor niets de nieuwe Robert Lewandowski genoemd en kost ruim 3 miljoen euro. Om hem naar de Vurige Stede te halen wordt geen sinecure.

Dezelfde manager als Teodorczyk

Opvallend is ook dat Kownacki dezelfde makelaar heeft als Anderlecht-topschutter Lukasz Teodorczyk. Ook bij paars-wit werd het nieuwe godenkind al aangeboden, maar de Belgische landskampioen hield tot nog toe de boot af.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Lech Poznan
 
 
Reacties.