OFFICIEEL: AA Gent vindt Belgische versterking in Nederland

02 juli 2017 12:03

KAA Gent blijft zich maar roeren op de transfermarkt. Nadat Hein Vanhaezebrouck onder meer Sylla en Andrijasevic op het trainingsveld mocht verwelkomen, vond Gent nu ook een Belgische versterking in Nederland.

Bram Castro ruilt Heracles Almelo in voor AA Gent. Dat maakte de Nederlandse club zondagmiddag bekend via zijn officiële kanalen. De 34-jarige doelman zette bij Gent zijn krabbel onder een overeenkomst van twee seizoenen. Castro wordt tweede doelman achter Lovre Kalinic.

“Het is voor mij heel lastig om Heracles Almelo te verlaten”, zegt Castro op de webstek van Heracles. “Als ik alle clubs waar ik gespeeld heb in ogenschouw neem heb ik bij Heracles Almelo het beste gevoel.”

Dichter bij huis

“Het was de afgelopen jaren echter ook zo dat ik ver van mijn vrouw en twee kinderen woonde en leefde. Dat ging wel steeds meer wringen, dus toen deze kans voorbij kwam om dichtbij huis te gaan spelen heb ik deze aangepakt.”

“Ik ben blij dat de club nog een transfersom voor mij ontvangt, maar ik heb het er tegelijkertijd heel moeilijk mee om Heracles Almelo te verlaten. Ik ga de club en de mensen enorm missen en wens ze alle succes en geluk toe. Ik kom zeker een aantal keren als supporter terug", besluit Castro.

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ KAA Gent \\ Heracles
 
 
 
Reacties.