WS Brussel weigert stadion te verlaten met kras bericht: "Niemand tergt ons zonder gevaar"

03 juli 2017 15:19

WS Brussel speelde de voorbije jaren in het Edmond Machtensstadion, maar op bevel van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek kwam daar per 1 juli een einde aan. Of niet?

WS Brussel en RWDM komen volgend seizoen beiden uit in de tweede amateurdivisie. Tot vorig seizoen deelden beide teams het stadion, maar daar komt nu een einde aan op bevel van de gemeente.

25.000 euro boete per overtreding

Maar de club is het daar allerminst mee eens, dus komen zij met een erg scherp persbericht naar buiten, nadat ze eerst al een rechtszaak inspanden tegen de gemeente en daarvoor nu gelijk krijgen. "De voorzitter van het Hof van Beroep in Brussel heeft de gemeente verplicht de huurovereenkomst van onze club te respecteren. Anders volgt er een boete van 25.000 euro per overtreding."

"Een belangrijke overwinning voor het moraal, onze eer en de Brusselse jeugd", aldus nog de club. "Eensgezind zullen we overwinnen." Met daarbij nog een zwaarbeladen Latijns spreekwoord: "Nemo me impune lacessit." Een serieuze verwitting: "Niemand tergt ons straffeloos."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Antwerp \\ WS Bruxelles \\ RWDM
 
 
Reacties.